Перший етап (прийом громадських проектів) Бюджету участі завершився.

Впродовж період у з 09 жовтня по 03 листопада 2017 року калушанами було подано 45 проектів, з яких 36 перебувають на розгляді, 2 відхилено на етапі попередньої оцінки з підстав передбачених Положенням та 7 видалено. Загальна сума вартості поданих проектів становить 6 967 616 гривень.

Впродовж період у з 09 жовтня по 03 листопада 2017 року калушанами було подано 45 проектів, з яких 36 перебувають на розгляді, 2 відхилено на етапі попередньої оцінки з підстав передбачених Положенням та 7 видалено. Загальна сума вартості поданих проектів становить 6 967 616 гривень. Усі 36 проектів передано у структурні підрозділи міської ради, які мали б реалізовувати їх в разі отримання перемоги в конкурсі. Комісія з питань бюджету участі на підставі отриманих висновків структурних підрозділів до 09 листопада прийме рішення про допущення або недопущення проектів до голосування.

З 10 по 30 листопада кожен мешканець міста зможе віддати свій голос за той чи інший проект, який, на його думку, є найпріоритетнішим для покращення міста.

Проголосувати можна:

- на сайті Калуської міської ради  на спеціальному порталі «Громадський проект» (gp.kalushcity.if.ua) або

- в пунктах супроводу:

1) загальний відділ виконкому міської ради (вул. І. Франка, 1,каб. №2);

2) міський Центр надання адміністративних послуг (вул. Б. Хмельницького, 52).

Для голосування у пунктах супроводу необхідно мати  з собою паспорт (або інші документи, які підтверджують проживання чи місце роботи в місті).