Відбулося друге засідання комісії з питань Бюджету участі

08 листопада 2017 року о 10.00 год. у залі засідань виконкому відбулося друге засідання комісії з питань Бюджету участі

       08 листопада 2017 року о 10.00 год. у залі засідань виконкому відбулося друге засідання комісії з питань Бюджету участі, на якому приймалися рішення щодо допущення або недопущення до голосування поданих жителями міста проектів. За результатами розгляду, на підставі висновків відповідальних структурних підрозділів міської ради, які мали б реалізовувати проекти у разі визнання їх переможцями, до голосування, відповідно до розділу 9 Положення про запровадження бюджетування за участі громадськості (Бюджет участі) міста Калуша, допущено 20 проектів.  

     З 10 листопада 2017 року усі проекти, які успішно пройшли оцінку комісії, будуть доступні для голосування в електронній системі «громадський проект»https://gp.kalushcity.if.ua.

     Нагадуємо, що проголосувати за проекти можуть жителі міста, які досягли 18-річного віку і це можливо зробити як на сайті за вищевказаним посиланням так і особисто в пунктах супроводу:

1) загальний відділ виконкому міської ради (вул. І. Франка, 1,каб. №2);

2) міський Центр надання адміністративних послуг (вул. Б. Хмельницького, 52).

Для голосування у пунктах супроводу необхідно мати  з собою паспорт та/або інші документи, які підтверджують проживання чи місце роботи в місті.