П'ятій школі - SMART дошки! Реалізований

Доданий
31.05.2018
Номер
22
Освіта

Сучасне життя тісно пов'язане з SMART-технологіями. Освіта теж потребує сучасних SMART-підходів. Робота класу на SMARTдошці схожа на роботу з планшетним ПК з діагоналлю 2 м. Одночасно з дошкою можуть працювати декілька учнів та вчитель - мають можливість не лише "писати крейдою", але й працювати в інтернеті, поводити роботу з залученням смартфонів, планшетів учнів, створювати віртуальні проекти.

Автор проєкту
Бюджет
199 377 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Хіміків, 20, Калуш

Опис

Співавтори

Мирослав Кусень - директор п'ятої школи міста Калуша

Проблема

П'ята школа міста Калуша не має сучасних засобів спілкування учителя з учнями для проведення інтерактивних уроків, чого вимагають реалії сьогодення та МОН, втілюючи реформу "Нова Українська школа".

Школа обладнана застарілим інструментарієм - це звичайні шкільні (крейдяні) дошки, зроблені за зразком 100-літньої давності.
Сучасний світ вимагає від освіти надати дітям навичку роботи зі SMART-технологіями, чого педагогічний колектив не може зробити, оскільки не має навчальних інтерактивних комплексів.
Особливо ця проблема є гострою для викладання природничих наук.

Мета проекту

За допомогою коштів "бюджету участі" придбати в п'яту школу міста Калуша три комплекти навчальних інтерактивних комплексів, таким чином задовільнивши потребу інтерактивної роботи за допомогою сучасних технологій з учнями на уроках природничого спрямування.

Пропоноване рішення вирішення проблеми і його обгрунтування

За допомогою проекту "П'ятій школі - SMART дошки!" придбати три комплекти навчальних інтерактивних комплексів, таким чином задовільнити нагальну мінімальну потребу інтерактивної роботи в класах на уроках природничого спрямування та впровадження SMART-технологій у навчальний процес за рекомендацією МОН та втілюючи реформу "Нова Українська школа".
.

Для кого цей проект

Цей проект розроблений для вчителів та дітей, які навчаються та протягом мінімум найближчих п'яти років будуть навчатися у п'ятій школі міста Калуша, оскільки гарантійний термін використання комплексу складає 5 років.

План заходів з реалізації проекту

1. Придбання та отримання обладнання.
2.Роботи з монтажу та встановлення обладнання.
3. Проведення навчання відповідальних осіб по роботі з обладнанням.

Ключові показники оцінки результату проекту:

За умови отримання п'ятою школою трьох комплектів навчальних інтерактивних комплексів SMART дошка, рівень охоплення новітніми методами навчання (до виснаження ресурсу лампи) складатиме 75 000 уроків. За умови середнього наповнення класу в 25 учнів, охоплення складатиме 1 875 000учнів/урок за весь період використання комплексів.

Орієнтовна загальна вартість проекту

Орієнтовна загальна вартість проекту складає 199 377 грн

Ризики (перешкоди у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

Інфляція, за умови якої вартість обладнання може зрости. Тоді кількість навчальних інтерактивних комплексів буде скорочена до двох.

Фотографії

Відповідальні підрозділи

Управління освіти міської ради