Крок до мрії Брав участь

Доданий
01.06.2018
Номер
24
Спорт

Створення дитячого спортивного майданчику для дітей 1-11 кл. на пришкільній території НВК ЗОШ №10 –ліцей , жителів мікрорайону, молоді та бажаючих займатись фізичними вправами та спортом на свіжому повітрі . Озеленення території , відгороження зеленими насадженнями від проїзної частини.

Автор проєкту
Наталія
Наталія Оленюк
Бюджет
166 008 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Проблема

Проект включає в себе три основні пункти:
1) створення дитячого спортивного майданчику для дітей 1-11 кл. на пришкільній території НВК ЗОШ №10 –ліцей , жителів мікрорайону, молоді та бажаючих займатись фізичними вправами та спортом на свіжому повітрі .
2) популяризація здорового способу життя шляхом створення спортивного майданчику для занять фізичною культурою та спортом на свіжому повітрі.
3) озеленення території , відгороження зеленими насадженнями від проїзної частини.
Головною проблемою на вирішення якої спрямовано проект є невідповідність між бажаним та існуючим станом спортивного інвентарю, який встановлений на пришкільній території. Це обладнання розраховане не тільки на дітей молодшої групи, але й на середню і старшу ланку разом, що раніше було неможливим. Проведення уроків фізичної культури стануть з таким спортивним комплексом набагато цікавішими. Діти зможуть влаштовувати змагання між собою та перевіряти хто з них витриваліший , сильніший , спритніший . і т д .Такі заняття мотивують бути кращим . А в післяурочний час відпочинок на свіжому повітрі як дітей, так і дорослих - важливий елемент життя кожної людини. Для того, аби відпочинок був комфортним в урочний та позаурочний час - дуже важливо створити всі необхідні умови, а саме створити на пришкільній території НВК ЗОШ №10-ліцей сучасний спортивний комплекс.

Мета проекту

Підвищення якості освітньо - виховного процесу, створення сучасних умов для проведення уроків фізичної культури , для організації спільного сімейного дозвілля, підвищення рівня фізичної та загальної культури населення, організація дозвілля вихідних днів мешканцями мікрорайону, популяризацію здорового способу життя.
Пропоноване рішення, щодо розв’язання проблеми і його обґрунтування
Дитячі спортивні майданчики - це найкращий спосіб проведення інноваційних уроків з фізичної культури , організації дозвілля та відпочинку дітей.
Фізичні вправи , навіть коли вони досить виснажливі , можуть бути навіть цікавими та веселими. Абсолютно всі види спортивних комплексів для дітей дають вам своєрідну гарантію , що тепер планшет чи ноутбук з цікавими електронними забавками швидко заміняться вправами на тренажерах і це буде виховувати у дітей любов до фіз.вправ та спорту.
Спортивні майданчики на свіжому повітрі- прекрасна альтернатива для тих, хто не має часу або достатніх фінансів на відвідування тренажерного залу, але бажає бути в формі.

Для кого цей проект

В першу чергу для учнів 1-11-х класів НВК ЗОШ № 10 –ЛІЦЕЙ , для забезпечення належного фізичного виховання на свіжому повітрі , а також усіх мешканців мікрорайону.

План заходів з реалізації проекту

1.Підготовка території для встановлення конструкцій та озеленення території
2. Придбання обладнання для дитячого та спортивного майданчика
2. Озеленення території .
3. Роботи по встановленню обладнання.

Ключові показники оцінки результату проекту:

Наш проект надасть
- можливість фізично розвиватися дітям та більше часу перебувати на свіжому повітрі ,
-спільні тренування батьків і дітей сприятимуть зміцненню сімейних відносин батьків і дітей.
-покращення стану навколишнього середовща за рахунок виробітку кисню зеленими насадженнями
-пропоганда здорового способу життя

Фотографії

Відповідальні підрозділи

Управління будівництва і розвитку інфраструктури міської ради