Футбольне поле Відхилений

Доданий
01.06.2018
Номер
26
Спорт

На жаль , стан шкільного стадіону Калуського НВК ЗОШ № 10-ЛІЦЕЙ не відповідає вимогам до спортивних стадіонів та майданчиків та знаходиться у поганому стані : відсутня огорожа , футбольне поле з вибоїнами , що становить небезпеку для учнів та унеможливлює проведення занять та заходів на належному рівні , бігові доріжки не відповідають санітарно-епідеміологічним вимогам .

Автор проєкту
Василь
Василь Качур
Бюджет
199 965 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Проблема

На жаль , стан шкільного стадіону Калуського НВК ЗОШ № 10-ЛІЦЕЙ не відповідає вимогам до спортивних стадіонів та майданчиків та знаходиться у поганому стані : відсутня огорожа , футбольне поле з вибоїнами , що становить небезпеку для учнів та унеможливлює проведення занять та заходів на належному рівні , бігові доріжки не відповідають санітарно-епідеміологічним вимогам .
Умови для занять фізичною культурою та спортом незадовільні ,що є дуже травматичним для проведення уроків , тренувань та ігор, особливо для дітей ! Неналежна матеріально-технічна база спортивно-оздоровчих майданчиків впливає на рівень фізичного розвитку підростаючого покоління, стан здоров'я населення.
Отже, даний проект є актуальним для навчального закладу, адже полягає в тому, щоб створити умови для фізичного розвитку підростаючого покоління, пропаганди здорового способу життя, занять фізичною культурою та спортом.
Очікувані результати
Реалізація проекту дасть наступні результати:
1. Побудовано сучасний стадіон відповідно до вимог законодавства.
2. Підвищення рівня охоплення дітей фізичною культурою та спортом.
3. Знижено рівень захворюваності населення на 30%.
4. З`явилась можливість проведення спортивних змагань, турнірів; 100%.
5. Залучено дітей до занять фізичною культурою і спортом, популяризація здорового способу життя; 100%.
6. Створено можливість для дорослих жителів (55%), також жителів сусідніх вулиць (35%) займатися спортом.
7. Створення спортивного майданчику сприятиме підвищенню рівня фізичної та загальної культури населення, зниженню рівня злочинності та правопорушень.
В узагальнюючому підсумку результатів реалізації проекту буде створено затишний, сучасний стадіон з комфортними умовами.

Мета проекту

Cтворення належних умов для проведення фізкультурно-оздоровчої роботи учнів закладу
освіти в урочний та позаурочний час та привернення уваги громадськості до проблем з обллагороджування території шкільного стадіону , та задоволення сучасних потреб учнів в спортивних заняттях та активному відпочинку .

Пропоноване рішення вирішення проблеми і його обгрунтування

Рішення проблеми - реконструкція футбольного майданчику.
Для реконструкції майданчику необхідно провести наступні заходи :
-вcтановити футбольне поле розміром 50 на 30 м та вcтановити огорожу поля ;
-по периметру футбольного поля встановити освітлювальні прибори ;
-зробити фотозону в спортивному стилі , яка буде пропагувати спортивний спосіб життя .
Поява нового футбольного поля забезпечить
ДЛЯ УЧНІВ - якість проведення уроків фізкультури, якісну участь у конкурсах, турнірах; ініціювання змагань серед шкіл міста;
ДЛЯ ВЧИТЕЛІВ: якісне проведення уроків фізичної культури, організацію веселих перерв, підготовку учительської команди для участі у змаганнях з футболу;
ДЛЯ ГРОМАДИ: організацію дозвілля вихідних днів, підтримку здорового способу життя, безкоштовні заняття спортом.

Для кого цей проект

В першу чергу для учнів 1-11-х класів НВК , для забезпечення належного фізичного виховання на свіжому повітрі , а також усі мешканці мікрорайону.

План заходів з реалізації проекту

Розробка проекту стадіону, узгодження бюджетного розрахунку вартості витрат та матеріалів на відновлення стадіону , проведення робіт по встановленню огорожі стадіону ,футбольного поля , спортивних майданчиків (для волейболу , баскетболу , спортивних знарядь –турніків тощо ) , проведення робіт по встановленню якісного покриття на футбольному полі та спортивних майданчиках ,встановлення освітлення ,встановлення спортивного обладнання.

Орієнтовна загальна вартість проекту

199965

Ризики (перешкоди у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

ризиком реалізації проекту буде невизначеність рівня інфляції в 2018 році, що при його високих показниках , може призвести до підвищення вартості реалізації проекту.

Фотографії