"Великий календар українця" Михайла Коломійця Відхилений

Доданий
02.11.2017
Номер
29
Культура та туризм

Видання енциклопедичної праці Михайла Коломійця «Великий календар українця».

Автор проєкту
Леся
Леся Кирилович
Бюджет
204 000 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Проблема

Михайло Іванович Коломієць (1955-2010) – калушанин, просвітянин, краєзнавець, член Національної спілки журналістів України, автор книжок про Калуш, «Просвіту», С.Бандеру, та інших краєзнавчих праць. Матеріал для календаря збирав протягом 12-ти років. В ньому зібрані відомості про історичні події і постаті України і світу. Видати за життя свою працю Михайло Іванович не встиг. Смерть зруйнувала всі його плани. Рукописи залишилися у вірних друзів, збережені і приготовленні до видання власними зусиллями. Необхідні кошти для завершення робіт та видання книги.

Мета проекту

Видати книжку «Великий календар українця» Михайла Коломійця. Присвятити це видання 150-річчю створення товариства «Просвіта», активним членом якого він був

Пропоноване рішення вирішення проблеми і його обгрунтування

Видати енциклопедичну книгу для загального користування - учням, студентам, учителям, краєзнавцям і широкому загалу читачів.

Для кого цей проект

«Великий календар українця» Михайла Коломійця буде корисний для школярів, студентів, викладачів, краєзнавців і широкому колу читачів. Книга стане джерелом знань, буде цінною для бібліотек і навчальних закладів.

План заходів з реалізації проекту

План заходів з реалізації проекту передбачає верстку книги, роботу коректорів, редагування тексу науковцями, роботу рецензентів, виготовлення макету обкладинки, виконання робіт з друку книжки, популяризацію видання серед спеціалістів та широкого загалу, проведення презентацій, круглих столів, тощо.

Ключові показники оцінки результату проекту:

Ознайомлення широкого загалу з цінним довідковим матеріалом, використання відомостей з календаря у роботі зі школярами та студентами, у школах і у вищих навчальних закладах, на заняттях у позашкільних закладах.

Орієнтовна загальна вартість проекту

204000

Відповідальні підрозділи

Управління культури, нацоінальностей та релігій міської ради