До уваги авторів громадських проектів та усіх калушан! Щодо дотримання порядку голосування за громадські проекти.

Респондент повинен під‘єднати (прикріпити) скановану копію паспорта (1-ї сторінки та 11-ї сторінки, або ж сторінки, де міститься відмітка про останнє місце реєстрації (приписки)


 01 вересня 2018 року розпочалося голосування за громадські проекти Бюджету участі на 2019 рік, яке триватиме до 21 вересня. Деякі голоси, які подані за проекти шляхом електронної авторизації, внесено у систему з порушенням ряду вимог Положення про бюджетування за участі громадськості (Бюджет участі) міста Калуша, затвердженого рішенням міської ради від 28.09.2017 року.

Відповідно до п. 10.3. Положення, голосування у електронному вигляді здійснюється у електронній системі за допомогою авторизації мешканця міста Калуш. Респондент повинен під‘єднати (прикріпити) скановану копію паспорта (1-ї сторінки та 11-ї сторінки, або ж сторінки, де міститься відмітка про останнє місце реєстрації (приписки), або ID-картки та довідки з Єдиного державного демографічного реєстру про місце реєстрації проживання. а також довідки про місце роботи (навчання) у випадку, якщо місце реєстрації не Калуш. Сканована копія (у форматах: pdf, tif, jpg, png) паспорта чи інших документів повинна бути чіткою (щоб можна було ідентифікувати особу, а також звірити серію і номер паспорта), в іншому випадку голоси будуть видалятись.