Новини

Всі новини

Комісія з питань Бюджету участі підбила підсумки голосування за громадські проекти

11 жовтня 2018 року в залі засідань виконавчого комітету міської ради відбулось засідання комісії з питань Бюджету участі під керівництвом міського голови Ігоря Матвійчука, на якому було підбито підсумки голосування за громадські проекти та розглянуто інші питання. Участь в засіданні комісії брали також автори проектів та депутати міської ради.

До відома авторів громадських проектів та жителів міста, які їх підтримують!

З метою якісного та повного опрацювання та внесення голосів операторами сайту «Громадський проект м.Калуш» до електронної системи повідомляємо, що проголосувати за проекти (паперова реєстрація) можна буде до 12:00 год. 21 вересня 2018 року.

До уваги авторів громадських проектів та усіх калушан! Щодо дотримання порядку голосування за громадські проекти.

Респондент повинен під‘єднати (прикріпити) скановану копію паспорта (1-ї сторінки та 11-ї сторінки, або ж сторінки, де міститься відмітка про останнє місце реєстрації (приписки)

До уваги авторів проектів громадського бюджету (Бюджету участі) на 2019 рік, які допущено до голосування. Наступна презентація відбудеться 29 серпня 2018 року

Комісія з питань Бюджету участі, відповідно до розділу 5 Положення про бюджетування за участі громадськості (Бюджет участі) міста Калуша, затвердженого рішенням міської ради від 28.09.2017 року № 1071, планує у середу 29 серпня 2018 року на площі біля магазину «Гостинний дім по вул.Дзвонарській провести презентацію проектів Бюджету участі. Початок о 16.30 год.

Бюджет участі

Вибирай проекти зі списку (не більше 5-ти) і голосуй за ті ідеї, які, на твою думку, є найпріоритетнішими для покращення міста. Терміни початку і завершення голосування за проекти: 01 вересня – 21 вересня 2018 р.

До уваги авторів проектів громадського бюджету (Бюджету участі) на 2019 рік, які допущено до голосування. Заходи з презентації проектів.

Комісія з питань Бюджету участі, відповідно до розділу 5 Положення про бюджетування за участі громадськості (Бюджет участі) міста Калуша, затвердженого рішенням міської ради від 28.09.2017 року № 1071, планує у середу 22 серпня 2018 року на площі біля меморіальної дошки Богдану Хмельницькому (р-н П‘ятачок) провести презентацію проектів Бюджету участі. Початок о 17.00 год.