ВІРНИЙ ДРУГ Відхилений

Доданий
03.11.2017
Номер
43
Комунальне господарство

Проект покликаний для створення та облаштуання місця для відпочинку, активних занять власників собак, популяризація культури виховання та утримання тварин, заохотити дітей/молодь/літніх людей до цікавого цілеспрямованого відпочинку, згуртувати сектор власників тварин.

Автор проєкту
Бюджет
77 800 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
Калуська міська рада, Калуш

Опис

Співатвори

Пілецький Роман Васильович

Проблема

Люди з собаками гуляють на дитячих майданчиках, пускають собак бігати без повідка і намордника. Спеціально відведених місць для прогулянок та тренування собак нема.
Діти часто обирають сидіння біля електронного пристрою, або виховання електронного друга, ніж цікаве проведення вільного часу в реальному житті.

Мета проекту

Облаштувати спеціальне місце для власників тварин. Розмежувати території дитячого та тваринного майданчиків. Пропагування культури утримання і поводження з тваринами. Розвиток спорту для собак. Окультурити не задіяну місцину, де водяться плазуни і росте висока трава. Працівники притулку для собак через популяризацію цього проекту зможуть своїх вихованців легше влаштовувати в нові сім’ї які іще не мають собаки, але планують її придбання.

Пропоноване рішення вирішення проблеми і його обгрунтування

Обладнати місце для вигулу собак, провести розяснювальну роботу серед власників тварин.

Для кого цей проект

Власники тварин отримають спеціальне місце для прогулянки, тренування і занять зі своїми улюбленцями. Батьки маленьких дітей не будуть скаржитись на «сусідство» з тваринами.

Ключові показники оцінки результату проекту:

Всі власники тварин отримають місце для культурного спілкування з однодумцями і прогулянок з своїми вихованцями. Забезпечить розвиток, соціалізацію тварин. Підвищить культуру утримання собак та прибирання за ними. Покращить відносини власників тварин з молодими батьками, забезпечить останнім можливість здійснювати гігієнічне виховання своїх дітей, і тварини не будуть завдавати шкоди здоров'ю інших громадян.

Орієнтовна загальна вартість проекту

77800

Фотографії

Відповідальні підрозділи

Управління житлово-комунального господраства міської ради