Спортивні збори з таїландського боксу Муей Тай для дітей Відхилений

Доданий
27.10.2017
Номер
7
Спорт

Спортивні збори з тайського боксу в Херсоні для юних спортсменів ГО «ТОРНАДО-СПОРТ» перед Чемпіонатом України влітку.

Автор проєкту
Бюджет
26 310 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Проблема

Спортсмени ГО «ТОРНАДО-СПОРТ» уже другий рік поспіль повертаються з перемогою із чемпіонатів України з таїландського боксу. Один із головних чинників успіху - це фінальна підготовка, а саме спортивні збори перед даними змаганнями, де вдається виводити спортсменів на пік форми, індивідуально працювати з кожним протягом дня, формувати командний дух та волю до перемоги.

Мета проекту

Надати можливість юним спортсменам провести спортивні збори та якісну підготовку до змагань із спортсменами з провідних клубів таїландського боксу України, заохотити молодь до занять спортом, здоровим способом життя

Пропоноване рішення вирішення проблеми і його обгрунтування

Надати кошти на дорогу та участь у спортивних зборах 10 дітям, 2 тренерам та 1 представнику команди з числа батьків

Для кого цей проект

Даний проект для спортсменів та тренерів ГО «ТОРНАДО-СПОРТ», які входять до збірної області та будуть брати участь у Чемпіонаті України з таїландського боксу Муей-Тай

План заходів з реалізації проекту

1) Бронювання місць на команду на спортивні збори
2) Бронювання та купівля квитків на дорогу
3) Розроблення програми тренувань та розпорядку дня на зборах
4) Розроблення дорожньої карти поїздки

Ключові показники оцінки результату проекту:

Реалізація даного проекту зміцнить бажання дітей до занять спортом, заохотить до здорового способу життя, мотивує не тільки дітей які займаються тайським боксом, але й інших видів спорту до розвитку та майбутніх перемог. Зміцнить репутацію Калуша, як спортивного міста не тільки в межах області, а й в Україні вцілому. Дасть потужний поштовх калуській громаді до реалізації нових ідей та проектів не тільки в спорті, а й інших напрямках.

Орієнтовна загальна вартість проекту

26310

Приклади (кейси) схожих рішень

Ми (ГО "ТОРНАДО-СПОРТ) маємо практику та досвід проведення такого роду спортивних зборів у 2015, 2016 та 2017 роках з нашими спортсменами, результатами чого були успішні виступи наших вихованців не тільки на Чемпіонатах України, а і у подальших регіональних, обласних і міських змаганнях.

Фотографії

Відповідальні підрозділи

Управління в справах сім’ї, молоді, фізкультури і спорту Калуської міської ради