Облаштування спортивно-ігровогомайданчика для гри в мініфутбол та волейбол Брав участь

Доданий
31.05.2018
Номер
14
Спорт

Пректом передбачається облаштувати спортивно-ігровий простір для заняттяігровими, командними видами спорту, а саме міні-футболом і волейболом. Спортивний майданчик повинен матиштучне покриттяі бути обгородженийзахисною сіткою. Підхід до майданчика повинен бути облаштованийпішохідним идоріжками з бруківки.Поруч з майданчиком мають знаходитись лавки для відпочинку та урни для сміття.

Автор проєкту
Олег
Олег Савчій
Бюджет
393 504 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Олени Пчілки, 61, Калуш

Опис

Проблема

Мікрорайон житлового масиву вулиць: Олени Пчілки 61; Л.Українки 8, 12, 12А; К. Малицької 5, 7, 9 налічує 9 (дев’ять) 6 -9 поверхових житлових будинків, де проживають багато сімей з дітьми. Даний мікрорайон вважається густозаселеним і нажаль не облаштований інфраструктурою для повноцінного дитячого і дорослого дозвілля, приємного і корисного проведення часу, а тим більше для заняття спортом. Окрім одного баскетбольного щита у дворі між будинками вул. Л.Українки 8 і К. Малицької 9 та дитячого майданчика в дворі між будинками вул. К. Малицької 5, 7, 9, та ще кількох окремих дитячих гойдалок у цих двориках більш нічого цікавого немає.
В нашому місті не вистачає спортивних майданчиків для ігрових видів спорту. На жаль, на сьогоднішній день діти проводять багато часу вдома за комп’ютерами, гаджетами, тобто в замкнутому, обмеженому просторі на що втрачають свій дорогоцінний час, а це в свою чергу позначається на їхньому здоров’ї і самопочутті.Хотілося, щоб діти та дорослі більше проводили свого часу на відкритому просторі, разом приймали участь в заняттях спортом, в змаганнях, тощо.

Мета проекту

Популяризувати здоровий спосіб життя серед мешканців міста;для молодшого поколінняпривити любов до ігрових, командних видів спорту; для середнього і старшого покоління відродитизаняття фізичною культурою та спортом;корисно і приємно проводити вільний час.

Пропоноване рішення вирішення проблеми і його обгрунтування

Ситуацію, що склалась можна покращити реалізувавши громадський проект з облаштування багатофункціонального спортивного майданчика для гри у мініфутбол і волейбол на території між будинками вулиць Олени Пчілки 61; Л.Українки 12. Це дасть змогу дітям цього та й інших мікрорайонів, привернути увагу до спорту, до активного способу життя, проводити різного роду заходи і змагання; для дорослого населення покращити та зміцнити свій загальний фізичний стан.

Для кого цей проект

Проект спрямований на всі категорії і верстви населення від дітей до людей старшого віку, оскільки обмежень для зайняття спортом немає. Облаштувавши майданчик для гри в мініфутбол та волейбол багато хто зможе займатися цими ігровими видами спорту та підтримувати себе у добрій фізичній формі.

План заходів з реалізації проекту

1. Розробка і погодження проектно-кошторисноїдокументації.
2. Вибірпідрядноїорганізації.
3. Придбаннянеобхіднихматеріалів.
4. Проведеннябудівельно – монтажнихробіт.
5. Громадський контроль за ходом виконанняреалізації проекту на всіхйогоетапах.

Ключові показники оцінки результату проекту:

1. Підвищити рівень охоплення дітей фізкультурою та спортом.
2. Популяризувати здоровий і активний спосіб життя і дозвілля.
3. Проведення різного роду спортивно-масових заходів та змагань на відкритому просторі.

Орієнтовна загальна вартість проекту

393 504 грн.

Ризики (перешкоди у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

1. Різкий ріст мінімально їзаробітної плати. 2. Інфляційні процеси в державі.

Відповідальні підрозділи

Управління будівництва і розвитку інфраструктури міської ради