Облаштування дитячого майданчика по вулиці Литвина 4,6,8 Брав участь

Доданий
26.10.2017
Номер
6
Комунальне господарство

Пропоную облаштувати дитячий майданчик по вулиці Литвина 4,6,8 оскільки на сьогоднішній день велика кількість дітей не мають змоги гратися на дитячому майданчику біля власного будинку через те, що майданчик у занедбаному стані і непридатний до використання.

Автор проєкту
Галина
Галина Романів
Бюджет
92 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Литвина Ю., 4, Калуш

Опис

Проблема

Однією із проблем нашої країни є малорухливий спосіб життя, який формується з дитинства. Діти дуже багато часу проводять біля екрану телевізора та монітору комп'ютера, сидячи на одному місці. За таких умов, в останні роки значно зросла кількість дітей, які мають проблеми із зором, поставою, ожирінням та формуванням «комп'ютерної залежності». Крім того, спостерігається знижена соціалізація дітей різного віку. Для боротьби з цими проблемами, та формуванням фізично та психологічно здорового покоління, необхідно заохочувати дітей більше часу проводити на свіжому повітрі граючи в активні ігри з однолітками. В нас один із великих дворів у місті Калуш, але прибудинкова територія (вул.Литвина 4,6,8) зовсім не обладнана для проведення дитячого дозвілля. Відсутні необхідні елементи для повноцінного фізичного розвитку та відпочинку дітей. Тому є потреба в створенні належного дитячого майданчика для рухливих ігор, занять спортом та активного спілкування підростаючих поколінь.

Мета проекту

Створення на прибудинковій території максимально комфортної зони дозвілля та розвитку дітей шляхом обладнання спеціалізованого дитячого майданчика та збільшення інтересу дітей до ігор на свіжому повітрі. Завдання проекту допомогти дітям соціалізуватися. Забезпечити можливість фізичного розвитку для дітей незалежно від матеріального стану кожної сім’ї. Створити передумови для гармонійного і успішного розвитку дітей.

Пропоноване рішення вирішення проблеми і його обгрунтування

Демонтувати старі та встановити нові елементи дитячого майданчика , де не проводилась їх планова заміна.

Для кого цей проект

Батьки і діти ,які проживають по вул.Литвина 4,6,8 та прилеглих житлових будинків.

План заходів з реалізації проекту

Закупівля та монтаж елементів дитячого комплексу, облаштування території

Ключові показники оцінки результату проекту:

Соціальний

Орієнтовна загальна вартість проекту

90000

Фотографії

Файли

Відповідальні підрозділи

Управління житлово-комунального господраства міської ради